Hostal Solfina  header
Home > Una forma diferent de viure la vida

Una forma diferent de viure la vida
Hostal Solfina

Les costes catalanes, banyades per les aigües del mar Mediterrani, s'estenen al llarg de gairebé 700 quilòmetres de sorres suaus, cales secretes, penya-segats abruptes i oasi turqueses. L'Hostal Solfina se situa a 10 minuts amb cotxe de Blanes, localitat amb la que que comença la Costa Brava.

Des del nostre allotjament podràs accedir a multitud de platges ideals per conèixer nous paisatges i viure una experiència de descans mediterrani. En el teu viatge no pot faltar una visita a algun dels petits pobles que esquitxen la costa i que durant l'estiu s'omplen de la llum i el color de les seves festes.
Turisme
Pallafols
i Marineland
La localitat en la qual se situa el nostre hostal és ideal per gaudir d'unes vacances en una zona amb multitud de possibilitats sense renunciar al descans i la tranquil•litat.

A més, t'ofereix l'oportunitat de passar un dia a Marineland.Aquest parc aquàtic proposa diversió a tota la família: els seus tobogans aquàtics, el delfinari i la diversitat d'espècies que podreu veure emocionaran a petits i grans.
Turisme
Blanes
Aquesta localitat, coneguda com el "Portal de la Costa Brava" ofereix un bon grapat de platges i cales que visitar. Una de les més reconegudes és la platja de Santa Cristina. A més, a finals de juliol celebra les seves festes majors, durant les que el cel es tenyeix amb el color dels focs artificials del concurs més gran celebrat a Europa.

A més, podrem apropar-nos a visitar un convent del segle XVI que respira majestuositat per totes les seves pedres. L'enclavament en el qual es localitza contribueix a conferir gran part del seu encant. Abocat sobre el mar, des del castell es pot obtenir a més una vista pintoresca del poble de Blanes.
Turisme
Tossa de Mar
De l'antiga muralla de la ciutat vella de Tossa, erigida per defensar la localitat dels atacs per mar, encara es conserven alguna de les seves torres, portes i llenços. El conjunt que podem veure actualment pertany al segle XIV. La costa d'aquest municipi és especialment abrupta, però d'una gran bellesa paisatgística.

El massís de Cadiretes, que recorre gairebé la totalitat de Tossa, presenta a ell petites valls i fondalades. No perdis l'oportunitat de travessar el massís per admirar un paisatge increïble. Pots fer el recorregut a peu o amb bicicleta, o bé en cotxe seguint la carretera que comunica Sant Feliu de Guíxols amb Tossa de Mar.